Malina

Get the latest fashion trends, the best in travel and my life.

Димка Тенева

Една МЪДРА книга ни казва, че “страшно и чудно” сме създадени и всеки един от нас е уникален. Най-дълбокото ми желание е да помагам на хората да развият по-добро разбиране за себе си и начинът, по който Бог ги е създал.

dimka-teneva

Това знание им помага да разберат какво се случва вътре в тях, да установят напрежението и чувствата, с които се борят; да живеят по-спокойно с всички, с които си взаимодействат.

Това съм правила през последните 12 години и ще продължавам.

За да сме емоционално здрави,  трябва да се стремим да подобряваме всяка област от живота си, която ни носи напрежение, тегота, болка или объркване; да разберем причината за нарушените взаимоотношения и да ги възстановим;  да преодолеем душените си наранявания; да добием увереност в себе си и в способностите, с които Бог ни е надарил; да придобием смелост и решителност да контролираме живота си, вместо да се оставим на течението; да позволим на Бог да ни помага и да ни насочва, за да успеем в живота си.

За мен този блог е възможност да споделям наученото и всеки да може да намери информация, която да го обогати и да му помогне.